PC: Maak kennis met internet en e-mail
Voor een ieder met weinig, of helemaal geen computerervaring heeft Quick een basis computercursus ontwikkeld. Deze cursus geeft een korte inleiding in de meest populaire programma’s en leert u omgaan met internet en e-mail.

In een aantal dagen leert u te werken met een tekstverwerker, internet en e-mail. De cursus vindt plaats bij u thuis, met uw eigen computer. We werken met sessies van maximaal 2 uren.

Woman helping couple use computer

PC: Cursus op maat
Kent u de basis al van uw PC en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van uw PC en het internet? Geef aan waar u meer over wilt leren en we bekijken samen met u de mogelijkheden voor een cursus op maat.

Tablet: Werken met een tablet
Heeft u een iPad of andere tablet en wilt u daarmee leren omgaan? Met onze cursus leert u omgaan met internet, e-mail en het downloaden van spellen en programma’s.

Smartphone: Werken met een smartphone
Heeft u een smartphone en wilt u leren hoe u berichten kunt versturen met Whatsapp, hoe u ‘apps’ kunt downloaden en hoe u de laatste nieuwsberichten kunt volgen? Kies dan voor de cursus ‘werken met een smartphone’ van Quick!

Prijs
De prijs hangt af van het aantal lesuren. Na de eerste sessie zullen we in samenspraak met u inschatten hoeveel lesuren u nodig heeft om de basis te leren. U betaalt per sessie en kunt op ieder moment besluiten te stoppen.

Bij u thuis, met uw eigen PC, Tablet of Smartphone
Omdat u wilt leren hoe uw eigen apparatuur werkt, geven we de cursus op basis van uw eigen computer, tablet of smartphone. De cursusmap wordt aangepast naar de software die op uw apparaat is geïnstalleerd.

Meer informatie
Vraag geheel vrijblijvend meer informatie bij ons op over de cursussen. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0517-796526.